Mitt lille paradis


Mitt lille hageparadis er en naturtomt på ca 1850 km med en del fjellknauser. Hovedinteressen er økologisk dyrking av grønnsaker, både i pallekasser og drivhus, men antall bed har gradivs økt etter hvert. Dette har ført til at interessen for ulike stauder og busker også har vokst. Stadig nye prosjekter kommer også til etter hvert, så her er det nok å ta fatt i, til glede og rekreasjon.

onsdag 21. januar 2015

Vårsteming i januar

Utrolig, men allerede i går spirte busktomatene, med unntak av "Tomate minibell" (frø kjøpt i Spania). Frøene har stått til spiring på et gulv med varme og er nå satt i vinduskarmen med ekstra lys for å unngå lange tynne planter. Må vel snart ordne ferdig gjesterommet som er kjølig og godt egnet til dyrking av små plantespirer, med at temperaturen på ca 12 grader og ekstra belysning. Veldig hyggelig å kunne starte på vårlige aktiviteter.



Vårfølelsen ble forsterket i kveld på det siste av tre kvelder på et hageplanleggingskurs, i regi av Horten Hagelag. Nå har de første ideene om få bakveien til huset mer presentabel, samt at den bakre delen av hagen, som er et villniss, skal få preg av Woodland-hage, blitt tegnet ned på papiret.  Spennende å se om tankene blir satt om til virkelighet:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar